BAHS Kapital har endret navn til Ropo Capital

26. august 2021 endret BAHS Kapital AS navn til Ropo Capital Norway AS og utvider tjenestetilbudet.

Ropo Capital har kjøpt inkassoselskapet BAHS Kapital og informasjonslogistikk selskapet Posti Messaging Scandinavia. Nå tar den nye gruppen neste skritt i utviklingen ved å samles under merkevaren Ropo Capital. Dette skaper en utfordrer som Nordens ledende leverandør av automatiserte fakturering- og innfordrings-tjenester.

Ropo Capital har lenge vært markedsleder i Finland innenfor fakturering- og innfordringstjenester, som inkluderer tjenester i alle stadier av fakturaens levetid, fra distribusjon, reskontro, påminnelser, utenomrettslig og rettslig inkasso.

“Tilbudet vårt er unikt gjennom vår proprietære tekniske plattform som muliggjør en helautomatisk flyt gjennom hele prosessen. Gjennom oppkjøpene av BAHS Kapital og Posti Messaging Scandinavia skaper vi forutsetningene for det samme tilbudet til våre kunder i Norge, Sverige og Finland. Vårt mål er å være markedsledende innen fakturering og innfordring i Norden, og et felles varemerke i alle markeder er en forutsetning for å nå den posisjonen vi ønsker, sier Rickard Westlund, konsernsjef i Ropo Capital.

Varemerket Ropo Capital er preget av innovasjon og et ønske om å stadig utvikle og skape nye effektive og kundetilpassede løsninger innen fakturering og kredittstyring.

– Vi er en fullservicepartner innen fakturahåndtering. Vår visjon er å utfordre hele ideen om fakturering ved å kontinuerlig utvikle våre automatiserte og digitaliserte tjenester. Gjennom vår tekniske plattform og med en unik og forretningsdrevet kultur hjelper vi kundene våre med å øke kundetilfredsheten, redusere kostnadene og styrke kontantstrømmene ved å få betalt raskere. Dette gjør oss til en interessant partner for både store og små organisasjoner, avslutter Rickard Westlund.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Rickard Westlund, konsernsjef
rickard.westlund@ropocapital.se, +46 70 323 0256

Tove Giske, administrerende direktør, Norge
tove.giske@ropocapital.no, +47 930 63 099

Jenni Jantunen, chief brand and communications officer,
jenni.jantunen@ropocapital.fi, + 358 44 756 9603

Om Ropo Capital

Ropo Capital er en ledende leverandør av faktura- og kreditthåndteringstjenester i Finland og dekker hele verdikjeden for kundefordringer. Vi er pionerer når det gjelder tekniske løsninger i det nordiske markedet – vårt konsept er basert på fordelene med digitalisering og avansert automatisering. Selskapet har sitt utspring i Finland, med hovedkontor i Kuopio, og sysselsetter ca. 400 økonomiske og teknologiske spesialister i Finland, Sverige og Norge. Ropo Capital har over 10 000 kunder, fra små og mellomstore bedrifter til de største. Totalt leverer Ropo Capital over 170 millioner fakturaer og andre dokumenter hvert år. Vårt mål er å nå stillingen som Nordens ledende leverandør av tjenester knyttet til fakturalivssyklusen i 2023.