Ropo Capital har ansatt Vidar Bakken som ny IT direktør i Norge

Vidar Bakken er ansatt som IT Direktør i Ropo Capital og blir en del av den norske ledergruppen i det nordiske konsernet. Vidar kommer fra stillingen som Senior konsulent i Devoteam, og startet i sin nye stilling 3. januar.

Ropo Capital er etablert i Finland, Sverige og Norge med sin unike faktureringsplattform for leveranse av hele fakturans livssyklus, fra fakturautsendelse til purring og inkasso. Vidar får en svært viktig rolle i den norske ledergruppen, med ansvar for all IT infrastruktur og implementering av kunder på Ropo Capitals nye teknologiplattform.

Vidar har bred erfaring som konsulent innen IT infrastruktur og integrasjonsprosjekter i tillegg til å ha vært IT direktør i Protan AS i seks år.

“Dette er et veldig spennende konsept, som raskt vil forenkle kundens interne prosesser og integrasjoner – og skape merverdi for kunden. Ropo Capital Norge sitter med sterk kompetanse på disse prosessene, og har hatt en god vekst de siste årene. Min erfaring er at Finland er svært flinke til å levere gode og velfungerende løsninger, og er helt sikker på at vi skal lykkes med dette i Norge. Jeg er veldig motivert og klar for å ta fatt på arbeidet med å bidra til implementering og vekst for Ropo Capital, sier Vidar»

“Vi skiller oss ut med vårt “en partner – en plattform”  konsept som gir full åpenhet gjennom hele faktureringsprosessen, sier Tove Giske, administrerende direktør i Ropo Capital i Norge. Med sin brede IT erfaring som leder og konsulent for ulike større selskaper i Norge, er jeg overbevist om at vi har fått rett mann på laget for vår videre vekst. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Vidar både ovenfor vår egen organisasjon og ut mot våre kunder. “