Juridiske tjenester

Ropo Capital tilbyr juridisk rådgivning innen de fleste rettsområder og bransjer. Når du bruker oss, setter vi deg i nær kontakt med våre kvalifiserte advokater for å finne den beste løsningen for din spesifikke situasjon.

Tvister er dessverre en uunngåelig del av forretningsverdenen. Tvister oppstår ofte som et resultat av at to parter har forskjellige synspunkter på innholdet i en avtale; at en levering ikke skjer etter ordre, at en part anser en pris for å være feil, eller at en av partene rett og slett ikke betaler i tide. Noen tvister kan unngås gjennom gjennomtenkte og klare avtaler, mens andre må avgjøres i retten. Når du bruker oss, setter vi deg i nær kontakt med våre kvalifiserte advokater for å finne den beste løsningen for din spesifikke situasjon.

Vi hjelper våre kunder med alt fra kommersiell kontraktskriving til etablering av avtaler i forbindelse med oppkjøp eller salg. Uansett hva du trenger hjelp med, kan du føle deg trygg på at du blir representert av kompetente og responsive advokater med stor forståelse for virksomheten din.

Våre jurister har høy forretningsrettslig ekspertise og har mange års erfaring i juridisk arbeid både utenfor retten og i retten. I tillegg, for å unngå ubehagelige overraskelser i form av uventede fakturaer, jobber vi ofte med faste priser og takpriser eller ytelsesbaserte priser. Dette betyr at du som kunde kan få best mulig juridisk rådgivning, men også holde oversikt over kostnadene dine.

Innenfor rammene av våre juridiske tjenester tilbyr vi også forkynnelser. Ropo Capital er et autorisert forkynnelsesselskap som har stevnevitner som er godkjent av fylkesnemnda over hele landet for å utføre tjenester på en effektiv og vellykket måte, som så ofte er et must for å lykkes med en rask inkassoprosess eller juridisk prosess.

Juridiske tjenester

Vill du veta mer? Våra experter hjälper dig gärna.
Tlf. 22 72 84 70 | salg@ropocapital.no