Påminnelser og inkasso

Ropo Capital har lang erfaring med inkassovirksomhet for både private forbrukere og selskaper.

Uansett hvilken tjeneste du ønsker hjelp med, garanterer vi et tett samarbeid med profesjonelle rådgivere som driver hele inkassoprosessen fra start til slutt. Vår lange erfaring betyr at vi kan jobbe med situasjonstilpassede prosesser som sikrer at du får betalt for fordringene dine, samtidig som vi opprettholder et godt forhold til kundene dine.

Å administrere dine kundeforhold ved hjelp av vennlige påminnelser og inkasso er en del av fakturaens livssyklus. Hvis betaling til tross for påminnelser ikke blir utført, fortsetter saken automatisk til inkasso. Vi definerer disse prosessene etter dine behov og kan inkludere ett eller flere påminnelsesbrev, og det er forskjellige alternativer for hvordan saken overføres til inkasso. Selvfølgelig handler vi alltid i samsvar med gjeldende lovgivning og rutinene vi har avtalt med deg og alltid med respekt for dine kundeforhold.

Våre påminnelser og inkasso inkluderer også kundeservice. Dette betyr at kunden din kan kontakte betalingsrådgiverne våre for å få hjelp med gjelden. Vårt mål er å finne en løsning der kunden kan gjøre sine innbetalinger og gjøre opp gjelden så enkelt og raskt som mulig.

Våre påminnelser og inkasso er en del av fakturaens livssyklus, men vi har også muligheten til å håndtere individuelle fakturaer. I tillegg til automatisk påminnelse og inkassostyring, er tjenester som fakturadistribusjon, reskontrostyring og kundeservice inkludert i fakturaenss livssyklus.

Påminnelser og inkasso

Vil du vite mer? Våre eksperter hjelper deg gjerne.
Tlf. 22 72 84 70 | salg@ropocapital.no