Ropo Capital har fullført oppkjøpet av BAHS Kapital AS

Ropo Capital har nå gjennomført oppkjøpet av inkassoselskapet BAHS Kapital AS, som kunngjort 10. mars 2020. Med oppkjøpet har BAHS Kapital blitt en del av Ropo Capital Group.

Gjennom oppkjøpet av BAHS Kapital fortsetter Ropo Capital sin vekst i Norden og fremskynder lanseringen av sin faktura livssyklus-tjeneste i det norske markedet. Selskapets nål er i bli nordisk markedsleder innen fakturahåndtering og innfordring innen 2023.

“Jeg ønsker alle våre nye BAHS Kapital-kolleger hjertelig velkommen til Ropo Capital-familien”, sier Rickard Westlund, administrerende direktør i Ropo Capital. “Sammen er vi klare til å ta vår ledende teknologi til det norske markedet og forny bransjen med vår unike single service provider-modell.”

BAHS Kapitals administrerende direktør Tove Giske er utnevnt til administrerende direktør for Ropo Capital i Norge.

For mer informasjon, kontakt:
Tove Giske, administrerende direktør, BAHS Kapital, +47 930 63 099, tove.giske@bahs.no
Rickard Westlund, administrerende direktør, Ropo Capital, + 46 70 32 30 256, rickard.westlund@ropocapital.se
Jenni Jantunen, Chief Brand & Communications Officer, Ropo Capital, +358 44 756 9603, jenni.jantunen@ropocapital.fi

Ropo Capital er markedsleder innen fakturahåndtering i Finland, og dekker hele verdikjeden til fordringens livssyklus, fra fakturautsendelse til purring og inkasso. Vi konkurrerer på de nordiske markedene som en teknologisk forløper – vår driftsmodell er basert på fordelene med digitalisering og avansert automatisering. Ropo Capital har hovedkontor i Kuopio, Finland, sysselsetter ca 400 finansspesialister i Finland, Sverige og Norge og betjener mer enn 10 000 kunder fra små og mellomstore bedrifter til de største selskapene. Totalt leverer Ropo Capital årlig over 170 millioner fakturaer og andre dokumenter. Målet er å bli den ledende leverandøren av fakturrering og innfordringstjenester i Norden innen 2023.