Fakturadistribusjon

Vi tar oss av alle rutiner som er knyttet til din sending av fakturaer, inkludert utskrift og konvoluttering. Fakturaene leveres etter dine ønsker – som digital faktura, e-faktura, per brev eller via e-post.

Å la oss i Ropo Capital håndtere distribusjon av dine fakturaer frigjør ressurser og forenkler din hverdag.  Det eneste arbeidet som kreves fra deres side er oppretting av selve fakturaen, og du gjør dette enkelt direkte i vår systemplattform Ropo 24 eller gjennom ditt eget faktureringsprogram, som deretter overfører informasjonen til Ropo 24 via et tilpasset grensesnitt. Vi har ferdige grensesnitt for de vanligste økonomiske systemene, noe som gjør det enkelt å komme i gang.

En faktura er en utmerket kommunikasjonskanal for direkte markedsføring eller generell informasjon til din kunde. For å muliggjøre kommunikasjon via fakturaen, kan utseendet skreddersys etter dine ønsker og tilpasses dine behov for kommunikasjon og markedsføring. Fakturaen kan også suppleres med vedlegg, som skrives ut sammen med fakturaen. Som kunde kan du legge til vedlegg selv og redigere innholdet på fakturaen via Ropo 24 helt frem til utsendelsen.

Vi leverer fakturaen til kunden din til rett tid og på ønsket måte.