Facebook LinkedIn Twitter Email

Tjenester

Som kunde hos Ropo Capital trenger du bare én partner for fakturering og innfordring av forfalte fordringer. Vi hjelper deg med å håndtere fakturering på best mulig måte, ved hjelp av teknologi og ekspertise. Vi sørger for at du har full innsikt i de forskjellige stadiene i fakturaens livssyklus og gir deg korrekte data som støtte. Målet vårt er å utfordre gamle standarder og skape nye med deg.

Vår automatiserte tjenestepakke, som dekker håndteringen av hele fakturas livssyklus fra distribusjon av fakturaer til overvåking av reskontro, påminnelse og inkasso, er ulik noen annen løsning på markedet. Løsningen vår er tilpasset for å støtte virksomheten din ved å kombinere bransjens beste praksis, standardiserte driftsmodeller og meget god bransjekunnskap.

Ved å bruke Ropo Capital blir ditt manuelle arbeid minimert. Vår styrke er å tilby brukervennlige tjenester i kombinasjon med detaljerte rapporter som presenteres i sanntid. Alle faktureringsdata og statistikk er tilgjengelig for våre kunder døgnet rundt.

Vi er en strategisk partner og vårt samarbeid er basert på langsiktighet. Hos oss får du den nyeste teknologien, maksimal brukeropplevelse og spisskompetanse. Vi ønsker å være en pioner innen fakturering – sammen med deg.

Kontakte oss »

 

Vil du vite mer? Våre eksperter hjelper deg gjerne.
Tlf. 22 72 84 70 | salg@ropocapital.no