Facebook LinkedIn Twitter Email

Misjon og visjon

Vi er pionerer. For oss betyr det å tørre, ønske og kunne gjøre ting annerledes. Vi innoverer faktureringsmetoder – og skal gjøre det bedre enn andre.

Vi legger grunnlaget for din suksess ved å utvikle faktureringsprosessene dine. Fordi effektiv fakturahåndtering skaper vekst og grobunn for videre utvikling. Vi gir deg rapporter som gjenspeiler historikken din, og vi hjelper deg med å forutsi fremtiden ved hjelp av informasjon. Vi kommer dit ved å bryte gamle strukturer, ved å få slutt på gamle vaner og skape noe nytt.

Ropo betyr mot, læring og ekte entusiasme. Vi utfordrer markedet med nye modeller og endrer eksisterende arbeidsmåter. På denne måten skaper vi verdi for kundene våre.

Vi er en komplett servicepartner innen fakturadistribisjon og innfordring. Vi automatiserer og digitaliserer. Vi utfordrer og tenker utenfor boksen. Gjennom vår plattform og unike kultur hjelper vi deg med å få mer fornøyde og lojale kunder, lavere kostnader, raskere og flere betalinger.

Vi sier som det er. Vi gjør det vi sier.


Vår misjon:

Vi bryter støvete strukturer og skaper nye måter å jobbe på. Vi tør å vokse med målet om å bli den ledende leverandøren av omfattende faktureringstjenester i Norden.


Vår visjon:

Vi fornyer hele ideen om fakturering – og skaper nye standarder.