Fakturering i multikanal

Vi ser at måten fakturaer betales raskt har endret seg. Bruken av papirfaktura synker til fordel for elektroniske kanaler. Kundene kan nå bestemme hvor og hvordan de skal betale fakturaene sine. Med vår nye tjeneste «Invoice Sending» kan du nå sende fakturaer gjennom ulike kanaler etter ønske. Dette samtidig som du tilbyr utmerket kundeservice, lavere kostnader ved faktureringsprosessen og forbedret kontantstrøm.

Ved å bruke «Invoice Sending» kan du fakturere mottakerne dine gjennom de kanalene de selv har valgt, og tilby dem en mulighet til å bytte fleksibelt fra en kanal til en annen.

Som fakturasender vil du kunne overvåke faktureringsprosessen i sanntid. Enten fakturaene du sender er e-fakturaer/EHF, som et vedlegg på e-post eller tradisjonelle papirfakturaer. All relevant informasjonen blir overført fra systemet ditt. Deretter vil den nye tjenesten vår opprette fakturaen og lede den til de ulike kanalene i forhold til hvilken faktureringstype som er valgt. Takket være det brede utvalget av alternativer er det enkelt for kundene dine å bytte til elektroniske kanaler, og du vil samtidig kunne opprettholde en høy kundetilfredshet i denne endringen.

Du vil kunne tilby kundene dine følgende alternativer:

  • E-faktura (B2C/Nets, B2C/Vipps, B2B)
  • E-postfaktura
  • Digipost & e-Boks
  • Tradisjonell papirfaktura

Du vil ha tilgang til alle faktureringskanaler gjennom en partner, og du vil kunne gi kundene dine friheten til å velge den faktureringsmetoden som passer de best. Dette bidrar igjen til å opprettholde en høy kundetilfredshet. Når du sender fakturaene kan du også legge til målrettede og individuelle meldinger på papir, som PDF-vedlegg eller til deres mobil. Du har tilgang til en effektiv kommunikasjonskanal og en unik mulighet til å drive mersalg.

Hos Posti Messaging betyr det å tilby multikanal at vi forplikter oss til å gjøre det mulig for deg å tilby kundene dine de mest moderne faktureringskanalene i tillegg til bruk av papirfaktura. Vår kontinuerlige produktutvikling sikrer at du blir tilbudt de mest kostnadseffektive løsningene, uavhengig av hvilken kanal du bruker. Som vår kunde vil du da sømløst kunne dra nytte av de beste faktureringskanalene.

Fakturering i multikanal

Vil du vite mer? Våre eksperter hjelper deg gjerne.
Tlf. 22 72 84 70 | salg@ropocapital.no