Fakturadistribusjon

Vi tar oss av alle rutiner som er knyttet til din sending av fakturaer, inkludert utskrift og konvoluttering. Fakturaene leveres etter dine ønsker – som digital faktura, e-faktura, per brev eller via e-post.

Å la oss i Ropo Capital håndtere distribusjon av fakturaer frigjør ressurser og reduserer repeterende elementer i jobben – vi tar oss av det for deg. Det eneste manuelle arbeidet som kreves er oppretting av selve fakturaen, og du gjør dette enkelt direkte i vårt system Ropo 24 eller gjennom ditt eget faktureringsprogram som deretter overfører informasjonen til Ropo 24 via et tilpasset grensesnitt. Vi har ferdige grensesnitt for de vanligste økonomiske systemene, noe som gjør funksjonen enkel å bruke.

En faktura er en utmerket kommunikasjonskanal som har veldig høy nøyaktighet. For å muliggjøre kommunikasjon via fakturaen, kan utseendet skreddersys etter dine ønsker og tilpasses dine behov for kommunikasjon og markedsføring. Fakturaen kan også suppleres med vedlegg, som skrives ut sammen med fakturaen. Som kunde kan du legge til vedlegg selv og redigere innholdet på fakturaen via Ropo 24 helt frem til utsendelsen.

Vi leverer fakturaen til kunden din til rett tid og på ønsket måte. Det gjelder uansett volum.

Fakturadistribusjon

Vil du vite mer? Våre eksperter hjelper deg gjerne.
Tlf. 22 72 84 70 | salg@ropocapital.no